Визволителі Кіровограда отримають грошову допомогу

Листопад 13, 2014 | Новини | Переглядів: 985 | Коментарі: 0

З нагоди 71-ї річниці визволення Кіровограда від фашистських загарбників виконавчий комітет Кіровоградської міської ради вирішив надати грошову допомогу 10 ветеранам війни – визволителям обласного центру у розмірі 1000 грн кожному на загальну суму 10000 грн.

Враховуючи подання Кіровоградської територіальної організації Українського товариства глухих, Кіровоградської територіальної первинної організації Українського товариства сліпих, Кіровоградського учбово-виробничого підприємства Українського товариства сліпих, Кіровоградської міської організації інвалідів «Сила духу» Всеукраїнської організації інвалідів “Союз організацій інвалідів України”, з нагоди відзначення Міжнародного дня інвалідів виконавчий комітет Кіровоградської міської ради надав також грошову допомогу 87 громадянам у розмірі 250,00 грн кожному на загальну суму 21750,00 грн. А за поданням Кіровоградської територіальної первинної організації Українського товариства сліпих з нагоди відзначення Міжнародного дня сліпих 10 громадян отримають матеріальну допомогу у розмірі 250,00 грн кожному на загальну суму 2500,00 грн.
Члени виконкому доручили відділу соціальної підтримки населення Кіровоградської міської ради організувати проведення урочистого вручення грошових допомог.

джерело


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool