Кіровоград продовжує приймати переселенців

Вересень 15, 2014 | Новини | Переглядів: 1044 | Коментарі: 0

Про це на апаратній нараді в Кіровоградській міській раді повідомив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Сергій Коваленко.

На сьогодні у Кіровограді зареєстровано 667 сімей переселенців, це 1492 осіб. Із кожним днем дана цифра збільшується, зазначив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення.
За словами Сергія Коваленка, 82 особи проживає у гуртожитку технічного університету. 20 сімей знімає житло у готелі «Турист» за зниженою ціною( 33 гривні за добу). Близько 10 людей похилого віку проживають у Кіровоградському психоневрологічному інтернаті.
Частина переселенців розміщуються у родичів та знайомих. Міська влада вирішує нагальні соціально-побутові вимушених переселенців. Значна допомога надається управлінням охорони здоров'я Кіровоградської міської ради, зазначив Сергій Коваленко.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool