03 Червня,
08:58

Віктор Бугайчук зустрівся з експертами Центру інформації та документації НАТО в Україні

12 Вересня 2014 13:30   507
Сьогодні голова Полтавської обласної державної адміністрації Віктор Бугайчук провів зустріч із групою експертів Центру інформації та документації НАТО в Україні, які прибули до Полтави на міжнародну конференцію.

Під час зустрічі мова йшла про налагодження партнерських стосунків між представниками влади та громадських організацій щодо інформування населення Полтавщини про роль НАТО й основні засади зовнішньополітичної стратегії України.

«Необхідно проводити широку роз’яснювальну роботу, аби позбутися нав'язаних з радянських часів стереотипів, що мовляв НАТО – це такі собі яструби, які тільки й мріють про війну, – вважає голова Полтавської ОДА Віктор Бугайчук. – Насправді НАТО – це не лише військово-політичний блок, створений задля забезпечення колективної безпеки в Європі. Це певний рівень культури, законодавства та дипломатичних відносин».

У зустрічі також взяли участь перший заступник голови ОДА Олег Пругло, керівник Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Олег Пустровгар та заступник директора Департаменту економічного розвитку Дмитро Орлов. Полтавщина має давні зв’язки з Центром інформації та документації НАТО в Україні, зазначив Олег Пустовгар. І нинішнім керівництвом ведеться системна роз’яснювальна робота. Зокрема, розпорядженням голови ОДА про координацію інформаційної діяльності та захист інформаційної безпеки держави, передбачено проведення тематичних зустрічей, конференцій та «круглих столів» протягом найближчих двох років.

Тож сьогодні у зеленій залі Полтавської ОДА зараз відбувається міжнародна конференція «Зміцнення безпеки через співробітництво» з питань співпраці між Україною та НАТО.

Учасниками та доповідачами на конференції є:

* Михайло Колібабчук, голова правління Українсько-Словацького центру партнерства,

* Сергій Пархоменко радник Міністра освіти і науки України ;

* Олег Кокошинський віце-президент Атлантичної Ради України;

* Павло Лакейчук, військовий експерт капітан І рангу;

* Станіслав Слободяник, військовій комісар Херсонської області 1993-2005 рр. генерал-майор.
Прес-служба Полтавської ОДА
Рекомендуем почитать
15 Грудня 16:00,   1689
У Полтавській області за добу зареєстровано 98 повідомлень стосовно злочинних посягань.
15 Грудня 15:07,   1010
У залі засідань райдержадміністрації відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. Головував перший заступник голови районно ...
15 Грудня 14:41,   846
На позачерговому засіданні виконавчий комітет розглянув питання, що стосувалося отримання пільгового кредиту на придбання квартири для учасника АТО.
15 Грудня 08:42,   912
Аналіз перебігу виборчої кампанії у Мачухівській громаді провела Громадянська мережа ОПОРА.
14 Грудня 16:53,   699
Кременчуцьку міську раду відвідали учні 9-х класів КНВК №5 імені Т.Г. Шевченка, які беруть участь у проекті в рамках навчального закладу «Разом до успіху». ...
14 Грудня 16:00,   689
У Полтавській області за добу зареєстровано 88 повідомлень стосовно злочинних посягань.
14 Грудня 15:15,   769
У Кременчуці в районі залізничного вокзалу встановлено новий сучасний пункт обігріву, виготовлений ТОВ «Інструментальний завод», дочірнім підприємством ПАТ «Крюкі ...
14 Грудня 11:33,   683
У Кременчуці розглядають можливість надання нової послуги виховання дитини.
14 Грудня 10:40,   831
Голова райдержадміністрації Олексій Матюшенко провів важливу зустріч із із заступником командувача Сухопутних військ України по тиловому забезпеченню. ...
Все новости раздела →
разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок