Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 19 травня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу ДТП

Вибрати дату
RSS

Абсурдна ДТП у столиці

10 вересня 2014, 22:09

П'яний водій, нетверезі медики та байдужі ДАІвці. У центрі Києва сталася ДТП, яка більше схожа на театр абсурду. Лише дивом в аварії ніхто не постраждав. Хмільна Формула-1 на вулицях Києва, яка фінішувала об стіну кав'ярні.

21.30. Середмістя Києва. На розі вулиць Великої Васильківської та Тверської люди відпочивають у кав'ярні. Аж раптом на шаленій швидкості з дороги вилітає легковик і мчить просто на будівлю. Авто зупиняє стіна. Лише дивом ніхто з перехожих і відвідувачів закладу не постраждав.

Віталій Черняхівський, свідок ДТП:

- Буквально перед нами, метров 30, машина резко поварачивает вправо, подрезает, естественно, все, что могло двигаться, выскакивает, тут низкий поребрик, и врезается в угол дома. Если бы на такой скорости, как он гнал, порядка 160 километров в час, кто-то шел на тротуаре - это был бы или труп, или очень тяжкие телесные повреждения.

Найцікавіше розпочинається одразу після аварії. З авта вивалюються троє хлопців. Всі п'яні, зокрема, й водій. На місце викликають інспеторів ДАІ. Та замість перевірити кермувальника на алкоголь - правоохоронці відпускають перегонця.

- Что вы замеряли? Куда вы это записывали?

- У нас є дізнання Печерського району, будь ласка, всі питання туди, чого я вам маю давати коментарі.

- Представтесь!

- Поцупей Сергій Вікторович.

Віталій Черняхівський, свідок ДТП:

- Они его опросили, но тут же отпустили, они дали возможность уйти.

Тим часом біля розбитої Мазди з'являється невідомий. Стверджує: саме він кермував автом.

- Вы были за рулем?

- Да-да.

- А мы, дураки, не видели?

- Боже упаси, вы не дураки.

- Я ничего не понимаю, там написано: Чернецкий Александр Александрович, 20 июня 1995 года владелец. Отлично, вы тоже великолепно выглядите.

Та  й на цьому історія однієї ДТП не закінчується. До кав'ярні під'їжджає швидка. Бо один із пасажирів горе-авта розбив носа. І тут шоковані люди помічають: лікар також ледве стоїть на ногах. 

- В какой стране мы живем? Да что это такое, где ваша совесть! Давай его на АТО отправим.

- ...

Врешті єдиний, хто потрапив до рук правоохоронців у цій історії - п'яний медик. Його повезли до лабораторії здавати кров на вміст алкоголю. Всі інші учасники аварії розійшлися. Чому відпустили призвідника ДТП, ми намагалися почути коментар від представників столичної Державтоінспекції. Та у прес-службі не знайшлося людини, яка б могла поспілкуватися з журналістами.

Марина Борисполець, Андрій Грищенко
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.