23 Травня,
17:05

Олександр Мамай: "Полтавських дітей-сиріт забезпечать своїми квартирами"

19 Серпня 2014 16:28   1374
За ініціативи виконавчого комітету Полтавської міської ради, з метою реалізації прав громадян на отримання житла та вирішення нагальної проблеми надання житла малозабезпеченим верствам населення, було прийнято рішення Полтавського міськвиконкому реконструювати частину гуртожитку по вул. Маршала Бірюзова, 94 у м. Полтаві під багатоквартирний житловий будинок.

Ранком мер міста Олександр Мамай разом із секретарем міської ради Оксаною Деркач та заступником міського голови Світланою Порохнею перевірили просування ремонтних робіт.

Наразі вже завершено штукатурення, завершуються сантехнічні роботи, виконано першу стадію електромонтажних робіт, утеплення фасаду, відбувається підготовка до його фарбування, ведуться роботи по благоустрою території. У будинку запроектовано 34 квартири, серед яких 11 – двокімнатні, 23 – однокімнатні.

– У нашому місті зареєстрована 21 дитина-сирота, – коментує міський голова Олександр Мамай. – Це ті діти, які, вийшовши зі стін інтернату, закінчили певний навчальний заклад і зараз проживають чи то в гуртожитку, чи у своїх друзів – там, де знаходять можливість. Я хочу, аби у Полтаві такі діти були захищені, тому, моя особиста ініціатива – заселити їх до цього багатоквартирного житлового будинку.

У порядку черги, діти, які перебувають на обліку отримають своє житло. До Дня працівника освіти квартири отримають також і вчителі міста.

Фінансування реконструкції частини гуртожитку здійснюється виключно за рахунок міського бюджету. Станом на сьогодні в об'єкт вкладено 2 млн. 850 тис. грн., із них 250 тис. грн. затримується Держказначейством, що уповільнює виконання деяких робіт. Управління капітального будівництва докладає всіх зусиль для закінчення реконструкції, знаходячи рішення шляхом зарахування коштів за виконані роботи на сплату податкових зобов'язань перед бюджетом підприємствами – виконавцями робіт.

Урочисте завершення та перерізання червоної стрічки заплановано на День міста.
Прес-служба Полтавської міської ради
Рекомендуем почитать
23 Січня 11:08,   1328
Размещение рекламных материалов на щитах – один из наиболее востребованных видов продвижения любых продуктов, ориентированных на массовую аудиторию. ...
15 Грудня 13:06,   1063
Учні НВК: СЗШ І-ІІІ ст.- гімназії міста Гайсин взяли участь у інформаційній інтерактивній зустрічі.
15 Грудня 11:22,   1116
24 грудня у Полтаві відбудеться перший етап благодійного ярмарку у підтримку онкохворих дітей «Чужих дітей не буває».
15 Грудня 09:40,   719
Працівники КП «Благоустрій Кременчука», як-то кажуть не покладаючи рук, готують головну новорічну ялинку Кременчука до урочистого відкриття. ...
15 Грудня 07:45,   689
П’ятнадцятого грудня на Полтавщині, за повідомленнями Укргідрометцентру, очікується хмарна погода. Місцями – дощитиме.
14 Грудня 14:24,   680
З 13 по 16 грудня волонтери благодійної акції «Святий Миколай – дітям» збиратимуть подарунки для маленьких кременчужан, які опинилися в складних життєвих обставин ...
14 Грудня 13:29,   630
У наш час гостро стоїть питання покращити, урізноманітнити, зробити більш цікавим життя такої категорії людей, як людей поважного віку.
14 Грудня 07:45,   664
Чотирнадцятого грудня на Полтавщині, за повідомленнями Укргідрометцентру, очікується сильний туман, ближче до вечора – буде сильна хмарність.
13 Грудня 12:24,   783
Кожен кременчужанин може долучитись до загальної доброї справи буквально у два кроки: 1. Заходиш у один з магазинів, які долучились до акції. 2. Купуєш подарунок для діток та перед ...
13 Грудня 10:30,   632
Дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах й тих, що мають особливі потреби у день Святого Миколая привітають у Миргороді.
Все новости раздела →
разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок