Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 21 травня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу ДТП

Вибрати дату
RSS

П'яний міліціонер влаштував серьйозну аварію в столиці

14 серпня 2014, 22:47

Натовп заледве не лінчував п'яного водія в Києві. Кермувальник на швидкості протаранив іншого легковика, відкинувши його під трамвай, вдарив маршрутку і врешті вилетів на зупинку з людьми. Призвідник масштабної аварії спробував втекти. Аби врятуватися від обурених містян, зізнався, що він правоохоронець. Утім, це ще більше розлютило народ.

Ввечері на Привокзальній було, як завжди, гамірно. Жвавий рух трамваїв, автомобілів, велелюдно на зупинці. Де дорога, де тротуар - водій Хюндая не розрізнив, не гальмуючи, спочатку протаранив Ланоса, потім вдарив маршрутку й полетів на натовп.

Сергій, свідок:

- Выходил из трамвая, сзади приостанавливался Ланос, который ударился потом в трамвай. Без тормозов удар в Ланос, машина полетела в сторону трамвая, кувыркаясь.

Кілька секунд до зіткнення водій Ланоса пережив як вічність. Каже, уникнути удару не міг, тож чекав на неминуче.

Василь, водій Ланоса:

- Останавливался трамвай, я только посмотрел в зеркало - летит машина. Так, с опытом водителя, большая скорость. Вправо я не мог уйти, потому что Таврия стояла, слева - трамвай. Я только схватился за руль и получил удар.

Від скаженої автівки люди на зупинці бігли врізнобіч. Врятувалися дивом. Поки оговтувалися від шоку, п'яний кермувальник виліз з машини, дбайливо поставив свій розтрощений транспорт на сигналізацію і втік.

Олексій, свідок:

- Я сразу подошел, его уже не было. Через пару минут люди привели, которые были на остановке. Они его догнали, но он был в неадеквате полном.

Розлючена юрма заледве не лінчувала п'яницю. У салоні - кухоль з-під пива, кобура, номерні знаки на інше авто, документи і фото водія в міліційній формі. Заледве не перепало від людей навіть медикам і правоохоронцям, щойно ті спробували забрати порушника з місця ДТП.

Медики завантажили водія до швидкої, щоб зробити тест на алкоголь. Та поки несли на ношах - кермувальник міцно заснув. Відпустити спецтранспорт півсотні людей зголосилися тільки після того, як на місце приїхав керівник райвідділку і за численних свідків склав протокол.

Сергій Лисков, керівник Дарницького РУ міліції в м. Києві:

- Протокол составлен, зачитанный гражданам. Эта гражданка является свидетелем в этом протоколе, все задокументировано, так что здесь никаких вопросов не должно быть.

Врешті до лікарні разом з міліціянтами відрядили кількох представників самооборони: переконатися, що п'яний міліціянт не уникне покарання. Утім, чи справді це правоохоронець - оперативники ще з'ясовують.

Інна Дудченко, Віталій Франзюк
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.