У Кіровограді військовослужбовці-учасники АТО можуть отримати земельні ділянки

Липень 22, 2014 | Новини | Переглядів: 1163 | Коментарі: 0

В області визначили земельні масиви, які можуть отримати у безоплатне користування військовослужбовці-учасники АТО

До головного управління Держземагентства у Кіровоградській області надійшли заяви від двох військовослужбовців, які беруть участь у виконанні завдань антитерористичної операції, щодо відведення їм земельних ділянок. Наразі відповідні накази щодо надання дозволу на складання проектів землеустрою уже підписано.
Обласне держземагенство готове розглянути й інші заяви, що надійдуть в управління, від військовослужбовців та правоохоронців, які бажають безоплатно одержати у власність земельні ділянки.
До слова, головне управління Держземагентства в області визначило масиви земель державної та комунальної власності, придатні для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, ведення садівництва, особистого селянського господарства та індивідуального дачного будівництва, для подальшого надання військовослужбовцям Збройних Сил України, які захищають національні інтереси в цей складний для держави час.
Всього із земель державної та комунальної власності у межах та за межами населених пунктів підібрано 279 земельних масивів загальною площею 1287,67 га. Із них: у межах населених пунктів 192 масиви площею 280,3 га, за межами населених пунктів 87 масивів площею 1007,37 га.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool