Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 10 червня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Катастрофи

Вибрати дату
RSS

В Японії зростає кількість жертв тайфуна "Неогурі"

10 липня 2014, 21:58

У Сполучених штатах Америки в містечку Спрінґу внаслідок стрілянини загинули шестеро людей. Серед них - четверо дітей. Вогонь відкрив батько родини. Уціліла 15-річна дівчинка розповіла: горе сталося через сімейну сварку. Коли розгніваний татусь перестріляв усіх у будинку, пораненій доньці вдалося викликати поліцію, Потім нападник поїхав до бабусі, щоб скоїти розправу й там. Правоохоронці його перехопили.

Більшає жертв руйнівного тайфуну "Неогурі" в Японії. Вже загинули п'ятеро людей, з травмами в лікарнях - 46-ро. Через масове обривання ліній електромереж, понад 8 тисяч мешканців - без світла. Внаслідок потужних злив, цілковито або частково затоплені півтисячі будинків.Стихія зруйнувала десятки споруд. Через негоду в Японії скасували понад дві сотні авіарейсів. Рух швидкісних поїздів у районах вдалося поновити.

Горе від негоди й Європі. Потужна буря промчала центром Польщі. Дужий вітер вивертав з корінням дерева, обривав лінії електромереж. Без світла тепер шість тисяч мешканців. Дощ залив підвали та підтопив десятки будинків. Рятувальники виїжджали на виклики майже півтори тисячі разів. Багато водіїв заблоковані на дорогах через повалені стовбури. Північ Італії оговтується від злив та шаленого вітру. В Мілані залило цілі райони. Повінь знеструмила 2 тисячі осель. Автошляхи в більшості населених пунктів Ломбардії також затопило, рух вулицями паралізований. У Турині пожежники врятували від великої води більше сотні містян.

Четверо життів забрала пожежа в густонаселеному районі в американському штаті Філадельфії. Загинуло троє чотирирічних дітей і місячне немовля. Ще двоє дівчаток вижили дивом - з опіками та отруєнням їх ушпиталено. Вигоріли вісім будинків. Вогонь миттєво ширився дерев'яними дахами. Рятувальники витягли з полум'я 42-ох мешканців кварталу. Правоохоронці з'ясовують причину займання.

У китайському місті Гаоліні дворічна дівчинка дивом вижила внаслідок падіння з 8-го поверху! Коли малу помітили перехожі, вона балансувала на самому краю піддашка. А через мить - зірвалася вниз. Двоє чоловіків ні секунди не зволікаючи, кинулися рятувати. Щоправда зловити дитину їм не вдалося, та вони змогли пом'якшити її падіння. Тож дівчинка відбулася переламом ребра.

Милена Миронюк
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.