28 Травня,
19:15

Шоу-конкурс краси «Міс Університет 2014» назвав найгарніших дівчат ПУЕТу (фото)

02 Квітня 2014 08:07   3635
31 березня в Полтавському університеті економіки і торгівлі пройшов традиційний шоу-конкурс краси та грації «Міс університет».

В цікавому та захоплюючому шоу взяли участь 11 красивих, розумних, та харизматичних дівчат, які змагалися за головний титул «Міс університету 2014».

Два місяці репетицій, три години феєрії та неймовірного свята для кожної з учасниць та глядачів…

Конкурс проходив у 4 етапи:

Перший – це знайомство з учасницями під назвою «Мерелін Монро феєрія».

Другий – танцювальний епізод під назвою «Все в таємниці».

Третій конкурсний епізод – це конкурс талантів.

І останній вихід учасниць – це традиційне дефіле у вечірніх сукнях.

Оцінювало дівчат компетентне і виключно чоловіче журі на чолі з ректором університету Олексієм Олексійовичем Нестулею. До складу суддівської команди увійшли добрі друзі університету: генеральний директор служби охорони «Явір-2000» Євгеній Лихожон, фітнес-директор спортивного клубу «Вітамін» Олександр Корніяш, голова грузинської діаспори Полтавської області Рамаз Заркуа, старший адміністратор кінотеатру «Конкорд 3D кіно» Дмитро Неділько.

Не обійшлося свято й без почесних гостей, які також нагородили конкурсанток подарунками: директора спортивного клубу «Вітамін», випускниці нашого університету Світлани Лисенко, директора будівельного гіпермаркету «Епіцентр» Лариси Суржик, директора Комунальної установи «Обласний молодіжний центр» Анатолія Безпалюка, управляючого боулінг-центром «Турбіна» Андрія Хоменка, головного адміністратора студії танцю «Манія».

Нелегкий вибір стояв перед членами журі, адже усі учасниці чарівні та вродливі. Проте конкурс є конкурс і без переможниці тут не обійтись.

Тож судді відмітили всіх конкурсанток та нагородили подарунками від спонсорів свята: гостьовий візит до спортивного клубу «Вітамін», сертифікати на обслуговування від мережі салонів краси «Шалена краса». Кожна з дівчат отримала стрічку в одній із номінацій:

Міс Глядацьких симпатій – Оксана Феніч,
Міс Голлівудська посмішка – Валентина Терещенко,
Міс Грація – Анна Кірічок,
Міс Романтика – Віталія Проданець,
Міс Гламур – Катерина Ожерельєва,
Міс Фотомодель – Маргарита Антонян,
Міс Оригінальність – Ольга Вальчук,
Міс Незрівняні ніжки – Ірина Рязанцева,
Міс Поетичність – Анастасія Старікова,
Міс Тендітність – Катерина Кліміна,
Міс Чарівність – Діана Морозова.

Диплом та корону «ІІ Віце-міс ПУЕТ-2014» отримала Оксана Феніч, студентка першого курсу факультету фінансів і обліку.

Диплом та корону «І Віце-міс ПУЕТ–2014» отримала Ірина Рязанцева, студентка першого курсу факультету фінансів і обліку.

Диплом та корону «Міс ПУЕТ-2014», отримала студентка факультету фінансів і обліку – МАРГАРИТА АНТОНЯН.

Переможниці отримали подарунки від спонсорів свята: служби охорони «ЯВІР-2000», мережі салонів краси «Шалена краса», кінотеатру «Конкорд 3D кіно, студії танцю «Манія», магазину одягу «TOP SECRET», Львівської кав’ярні, мережі кондитерських «Цукерня», Полтавського відділення банку «Русский стандарт», фітнес-клубу «Space», мережі розважальних центрів «Турбіна» та Генерального спонсора свята Спортивного клубу «Вітамін».
Прес-служба ПУЕТ
Рекомендуем почитать
23 Січня 11:08,   1330
Размещение рекламных материалов на щитах – один из наиболее востребованных видов продвижения любых продуктов, ориентированных на массовую аудиторию. ...
15 Грудня 13:06,   1064
Учні НВК: СЗШ І-ІІІ ст.- гімназії міста Гайсин взяли участь у інформаційній інтерактивній зустрічі.
15 Грудня 11:22,   1117
24 грудня у Полтаві відбудеться перший етап благодійного ярмарку у підтримку онкохворих дітей «Чужих дітей не буває».
15 Грудня 09:40,   720
Працівники КП «Благоустрій Кременчука», як-то кажуть не покладаючи рук, готують головну новорічну ялинку Кременчука до урочистого відкриття. ...
15 Грудня 07:45,   690
П’ятнадцятого грудня на Полтавщині, за повідомленнями Укргідрометцентру, очікується хмарна погода. Місцями – дощитиме.
14 Грудня 14:24,   681
З 13 по 16 грудня волонтери благодійної акції «Святий Миколай – дітям» збиратимуть подарунки для маленьких кременчужан, які опинилися в складних життєвих обставин ...
14 Грудня 13:29,   631
У наш час гостро стоїть питання покращити, урізноманітнити, зробити більш цікавим життя такої категорії людей, як людей поважного віку.
14 Грудня 07:45,   665
Чотирнадцятого грудня на Полтавщині, за повідомленнями Укргідрометцентру, очікується сильний туман, ближче до вечора – буде сильна хмарність.
13 Грудня 12:24,   787
Кожен кременчужанин може долучитись до загальної доброї справи буквально у два кроки: 1. Заходиш у один з магазинів, які долучились до акції. 2. Купуєш подарунок для діток та перед ...
13 Грудня 10:30,   633
Дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах й тих, що мають особливі потреби у день Святого Миколая привітають у Миргороді.
Все новости раздела →
разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок